Moderne tafel

Bedrijfsprojecten

Wij begrijpen dat bij een bedrijf functionaliteit belangrijk is. Door het gebruik van enkele planten of net iets andere bestrating proberen wij toch een prachtige tuin te maken.

gras

Privé tuin

Privé tuinen zijn onze specialiteiten. Hierin zijn vele mogelijkheden, wij leggen zowel kleine stadstuinen, boerderijtuinen tot parkachtige tuinen aan. Voor ieder kunnen we een passende dienst aanbieden.

geengif

Onderhoud van de tuin

Bij het onderhoud van uw tuin kunnen wij de gehele tuin voor u verzorgen. U kunt ons natuurlijk ook de grote klussen laten doen. Bij het onderhoud werken wij met de nieuwste milieu vriendelijke machines.

beplanting

Beplanting

De beplanting moet in een tuin de beeldbepaler zijn. In de laatste jaren wordt er veel gebruik gemaakt van bestrating om het onderhoud aan de tuin te verminderen. Door slim gebruik te maken tussen diverse planten kan het onderhoud beperkt worden.

pergola3

Vlonders & Pergola`s

Een vlonder of pergola kan een extra ruimte binnen de tuin creëren. Bij Tuinburo Cultra heeft u altijd een ruime keuze tussen Vlonders en pergola`s. We helpen u graag met het uitzoeken en het realiseren van uw eigen vlonder of pergola.

vijver aanleggen

Vijvers en water partijen

Water in de tuin geeft extra leven in de tuin. Dit kun je bereiken met een mooie vijver maar ook door een waterbronnetje. Wilt u ook graag zwemmen ? Dan is een zwemvijver een mooie optie, het is zelfs mogelijk om tussen de koi karpers te zwemmen.

Tuinhuis

Tuinhuisjes en overkappingen

In Nederland kan het vooral `s avonds koud worden. Om langer van uw tuin te kunnen genieten is een overkapping bij het terras een goede oplossing. Voor het opbergen van tuingereedschap of fietsen kan een tuinhuisje een uitkomst zijn.

gazon

Gazon

Een mooi gazon is ook zeer bepalend voor de tuin. Een gazon werkt zeer ruimtelijk en kan gebruikt worden om op te spelen of te zonnen. Een nadeel is dat een gazon bewerkelijk is, maar door het gebruik van een robotmaaier is dit probleem grotendeels op te lossen.

Voor kleine en grote tuinen

Schuttingen en omheining

Om de tuin af te sluiten zijn vele mogelijkheden. U bent niet perse gebonden aan een schutting of muur. Een groene haag, een mooie houten schuttingen of vooral een combinatie van deze verschillende mogelijkheden kan een mooi resultaat geven.

Verplanting boom

Verplanting

Zowel voor kleine als grote verplantingen kan Tuinburo Cultra u van dienst zijn.

Sierbestrating

Bestrating

Bestrating is zeer bepalend bij het ontwerp van een tuin, de juiste keuze is dan ook belangrijk. Ook voor het onderhoud van de tuin is het belangrijk welke bestrating u kiest.